Perkelt z králičího masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 504 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 26 g
- Sodík 438 mg
- Bílkoviny 53 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 154.6 mg
- Draslík 1002.3 mg
- Vláknina 1037 mg
- Vitamín A 1037 mg
- Vitamín B6 1.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 18.8 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle dozlatova. Přidáme omyté, osušené porce králíka, osmahneme a vmícháme mletou papriku. Osolíme, zalijeme trochou vývaru a dusíme. Během dušení maso obracíme, přeléváme šťávou a podléváme vínem a vývarem.
-
2
Po chvíli přidáme očištěnou, na proužky nakrájenou papriku a vše dusíme doměkka.