Grilované brambory v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 367 kcal
- Sacharidy 22 g
- Tuky 15 g
- Sodík 385 mg
- Bílkoviny 36 g
- Uhlovodany 22 g
- Cholesterol 96 mg
- Draslík 1249.7 mg
- Vláknina 8787.5 mg
- Vitamín A 8787.5 mg
- Vitamín B6 1.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21.9 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Připravíme omyté brambory, které předvaříme na 15 minut ve slané vodě.
-
2
Kuřecí maso opepříme, osolíme a posypeme mletou paprikou, 10 minut z každé strany grilujeme. Hotové maso nakrájíme na proužky.
-
3
U připravených brambor uřízneme špičku a bramboru vydlabeme. Do každé vydlabané brambory vložíme na kolečka nakrájenou cibulku a proužky kuřecího masa. Nakonec na vrch masa pokládáme lžičku bylinkového másla.
-
4
Brambory grilujeme zabalené v alobalu asi 13 minut.
-
5
Brambory servírujeme na talíři s nakrájenými rajčaty a kerblíkem.