Předkrm s kajmakem a sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 699 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 56 g
- Sodík 40 mg
- Bílkoviny 46 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 4.5 mg
- Draslík 222.9 mg
- Vláknina 2978.7 mg
- Vitamín A 2978.7 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.5 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do připravené oválné mísy nakrájíme na tenké plátky sýr, který pokládáme podél kraje. Do středu dáme kajmak, který můžeme nahradit zakysanou smetanou. Podáváme ozdobené plátky ředkviček a cibulky.