Hovězí vývar s masem a bramborami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 141 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 89 g
- Sodík 912 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 25 mg
- Draslík 774.6 mg
- Vláknina 6957.5 mg
- Vitamín A 6957.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.2 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupané brambory nakrájíme na kostičky, očištěné houby nakrájíme na plátky a obojí zalijeme v hrnci částí vroucího vývaru. Osolíme a uvaříme doměkka.
-
2
Potom přilijeme zbylý vývar, přidáme na kostičky nakrájené vařené maso, mrkev a celer z vývaru a chvíli povaříme.
-
3
Polévku při podávání ozdobíme nakrájenou pažitkou.