Kuřecí salát v jablkách
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 388 kcal
- Sacharidy 34 g
- Tuky 18 g
- Sodík 170 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 34 g
- Cholesterol 8.7 mg
- Draslík 444.2 mg
- Vláknina 8450.7 mg
- Vitamín A 8450.7 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.9 mg
- Vitamín E 1.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytá jablka shora seřízneme, vydlabeme a ihned zakapeme citronovou šťávou.
-
2
Vařené kuřecí maso a omytou okurku nadrobno nakrájíme a smícháme s jogurtem a majonézou. Podle chuti osolíme.
-
3
Připraveným salátem naplníme jablka. Před podáváním necháme několik hodin odležet v chladničce.