Kuřecí salát v jablkách

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 200 g Jogurt bílý
  • 250 g Kuřecí maso vařené
  • 3 ks Jablka
  • 0.5 ks Okurka salátová
  • 1 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • 2 polévková lžíce Majonéza
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 388 kcal
  • Sacharidy 34 g
  • Tuky 18 g
  • Sodík 170 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 34 g
  • Cholesterol 8.7 mg
  • Draslík 444.2 mg
  • Vláknina 8450.7 mg
  • Vitamín A 8450.7 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12.9 mg
  • Vitamín E 1.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytá jablka shora seřízneme, vydlabeme a ihned zakapeme citronovou šťávou.

  • 2

    Vařené kuřecí maso a omytou okurku nadrobno nakrájíme a smícháme s jogurtem a majonézou. Podle chuti osolíme.

  • 3

    Připraveným salátem naplníme jablka. Před podáváním necháme několik hodin odležet v chladničce.

Komentáře k receptu