Brambory pečené v papíru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 164 kcal
- Sacharidy 41 g
- Tuky 87 g
- Sodík 202 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 305.4 mg
- Vláknina 11088.8 mg
- Vitamín A 11088.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 27.3 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nové brambory dobře omyjeme, i se slupkou je pokrájíme na čtvrtky, mrkev krájíme na kolečka, fenykl na kostičky, papriku na proužky. Zeleninu promícháme, přisypeme fazolky.
-
2
Pečicí papír rozřežeme na čtverce, do středu každého čtverce lžící navršíme promíchanou zeleninu, osolíme a opepříme. Rohy papíru přizvedneme tak, aby vznikla mistička, zeleninu v mističce zakapeme lžící bílého vína.
-
3
Papírové mističky poskládáme na plech a pečeme při střední teplotě 30 minut. Podáváme přímo v papírové mističce jako přílohu k masu.