Brambory pečené v papíru

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 700 g Brambory rané
  • 80 g Fazolové lusky zelené
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 1 ks Fenykl sladký - hlíza
  • 1 ks Paprika červená
  • 4 polévková lžíce Víno bílé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 164 kcal
  • Sacharidy 41 g
  • Tuky 87 g
  • Sodík 202 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 305.4 mg
  • Vláknina 11088.8 mg
  • Vitamín A 11088.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 27.3 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nové brambory dobře omyjeme, i se slupkou je pokrájíme na čtvrtky, mrkev krájíme na kolečka, fenykl na kostičky, papriku na proužky. Zeleninu promícháme, přisypeme fazolky.

  • 2

    Pečicí papír rozřežeme na čtverce, do středu každého čtverce lžící navršíme promíchanou zeleninu, osolíme a opepříme. Rohy papíru přizvedneme tak, aby vznikla mistička, zeleninu v mističce zakapeme lžící bílého vína.

  • 3

    Papírové mističky poskládáme na plech a pečeme při střední teplotě 30 minut. Podáváme přímo v papírové mističce jako přílohu k masu.

Komentáře k receptu