Karbanátky s křenem pečené v troubě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 449 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 43 g
- Sodík 101 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 17.5 mg
- Draslík 12.8 mg
- Vláknina 152.8 mg
- Vitamín A 152.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.2 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Mleté maso smícháme se dvěma lžícemi vody, solí, pepřem a očištěnou, nadrobno nasekanou feferonkou, vše dobře promícháme.
-
2
Ze směsi tvarujeme karbanátky, urovnáme je na pekáč nebo do kastrolu a vložíme do horké trouby. Podlijeme trochou vody a upečeme do zlatova.
-
3
Upečené karbanátky přelijeme tatarskou omáčkou a hustě posypeme nastrouhaným křenem.
-
4
Podáváme s vařenými bramborami nebo s čerstvým chlebem.