Kuřecí játra po židovsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 389 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 21 g
- Sodík 410 mg
- Bílkoviny 39 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 892.2 mg
- Draslík 543.6 mg
- Vláknina 331.8 mg
- Vitamín A 331.8 mg
- Vitamín B6 1.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 34.5 mg
- Vitamín E 2.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 18.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěná játra nakrájíme na kousky a promícháme s prolisovaným česnekem, solí, pepřem a mletou paprikou. V pánvi na rozpáleném oleji játra zprudka opečeme a zalijeme vejci rozšlehanými s vínem. Krátce zapečeme.
-
2
Podáváme s čerstvým pečivem a zeleninou.