Salát z celeru
Suroviny
- 1 kávová lžička Hořčice
- 1 ks Fenykl obecný
- 1 ks Celer - nať
- 1 ks Paprikové lusky čerstvé
- 1 špetka Sůl
- 1 špetka Kmín drcený
- 1 špetka Pepř černý mletý
- 1 polévková lžíce Med včelí
- 1 polévková lžíce Citronová šťáva
- 1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 127 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 6 g
- Sodík 128 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 18 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 295.4 mg
- Vláknina 10330.5 mg
- Vitamín A 10330.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 36.7 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Syrový celer a fenykl nastrouháme nahrubo, přidáme nakrájenou papriku a drcený kmín.
-
2
Zalijeme zálivkou - oliv.olej, citron, šťáva, med, sůl a lžička hořčice.
-
3
Promícháme a necháme uležet.