Masové kostky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 2 ks Cibule
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Kmín celý
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl
  • 25 dkg Vepřová plec
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 540 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 41 g
  • Sodík 327 mg
  • Bílkoviny 33 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 460.4 mg
  • Draslík 630 mg
  • Vláknina 3500.5 mg
  • Vitamín A 3500.5 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.3 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli oloupeme, nakrájíme a osmahneme na oleji, přidáme nakrájené maso, osolíme, opepříme, přidáme kmín a dusíme do poloměkka.

  • 2

    Poté podlijeme vodou, podušené maso rozprostřeme do pekáče, zalijeme rozšlehanými vejci a dáme zapéct.

  • 3

    Podáváme teplé.

Komentáře k receptu