Maďarský guláš
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 281 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 21 g
- Sodík 1249 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 60.8 mg
- Draslík 413.9 mg
- Vláknina 2712.6 mg
- Vitamín A 2712.6 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 34.8 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hovězí maso opláchneme a nakrájíme na kousky po 25g.
-
2
Cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky, osmahneme ji na tuku, přidáme mletou papriku a krátce zpěníme. Do tohoto základu přidáme nakrájené maso a vše podusíme. Podlijeme vodou, osolíme, přidáme pepř, utřený česnek a pod poklicí dusíme.
-
3
V polovině dušení přidáme očištěné, opláchnuté a na kolečka nakrájené papriky, podušené na zbylém tuku a majoránku.
-
4
Guláš podusíme doměkka.