Maďarský guláš

Hodnocení 2x 0x
Čas přípravy: 110 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 300 g Cibule
  • 30 g Sůl
  • 150 g Tuk
  • 1 g Pepř černý mletý
  • 1 g Majoránka
  • 15 g Česnek
  • 750 g Hovězí maso přední
  • 330 g Paprikové lusky čerstvé
  • 20 g Paprika mletá sladká
  • 600 ml Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 281 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 1249 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 60.8 mg
  • Draslík 413.9 mg
  • Vláknina 2712.6 mg
  • Vitamín A 2712.6 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 34.8 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hovězí maso opláchneme a nakrájíme na kousky po 25g.

  • 2

    Cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky, osmahneme ji na tuku, přidáme mletou papriku a krátce zpěníme. Do tohoto základu přidáme nakrájené maso a vše podusíme. Podlijeme vodou, osolíme, přidáme pepř, utřený česnek a pod poklicí dusíme.

  • 3

    V polovině dušení přidáme očištěné, opláchnuté a na kolečka nakrájené papriky, podušené na zbylém tuku a majoránku.

  • 4

    Guláš podusíme doměkka.

Komentáře k receptu