Paprikový předkrm s mozzarellou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 192 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 11 g
- Sodík 295 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 24.7 mg
- Draslík 251.9 mg
- Vláknina 2799.4 mg
- Vitamín A 2799.4 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 98.7 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné a omyté papriky rozpůlíme, zbavíme semínek a nakrájíme na nudličky. Oloupanou cibuli nakrájíme na dílky a oloupaný česnek rozmačkáme.
-
2
Papriky, cibuli a česnek podusíme na rozehřátém olivovém oleji na pánvi asi 15 minut. Osolíme, opepříme a okořeníme oreganem.
-
3
Směs vyjmeme z pánve a vmícháme mozzarellu nakrájenou na plátky.
-
4
Vychladlou paprikovou směs upravíme na talíře a podáváme s čerstvou bagetou.