Paprikový předkrm s mozzarellou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 125 g Mozzarella
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 6 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 2 ks Cibule červená
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Oregano sušené
  • 3 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 192 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 295 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 24.7 mg
  • Draslík 251.9 mg
  • Vláknina 2799.4 mg
  • Vitamín A 2799.4 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 98.7 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné a omyté papriky rozpůlíme, zbavíme semínek a nakrájíme na nudličky. Oloupanou cibuli nakrájíme na dílky a oloupaný česnek rozmačkáme.

  • 2

    Papriky, cibuli a česnek podusíme na rozehřátém olivovém oleji na pánvi asi 15 minut. Osolíme, opepříme a okořeníme oreganem.

  • 3

    Směs vyjmeme z pánve a vmícháme mozzarellu nakrájenou na plátky.

  • 4

    Vychladlou paprikovou směs upravíme na talíře a podáváme s čerstvou bagetou.

Komentáře k receptu