Kebab v alobalu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 95 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 160 g Cibule
  • 100 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 500 g Skopové maso přední
  • 5 g Tymián čerstvý
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 410 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 34 g
  • Sodík 244 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 106 mg
  • Draslík 473.2 mg
  • Vláknina 3399.8 mg
  • Vitamín A 3399.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.4 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso pokrájíme na kostičky a zprudka osmahneme na cibulce. Osolíme, opepříme a přidáme pokrájený tymián.

  • 2

    Alobal nastříháme na obdélníky cca 25 x 30 cm velké. Na fólii rozložíme maso a poklademe cibulí pokrájenou na kolečka. Pečlivě zabalíme a pečeme cca 1 hodinu ve středně vyhřáté troubě.

  • 3

    Podáváme posypané s teplým hráškem.

Komentáře k receptu