Kebab v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 410 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 34 g
- Sodík 244 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 106 mg
- Draslík 473.2 mg
- Vláknina 3399.8 mg
- Vitamín A 3399.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.4 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso pokrájíme na kostičky a zprudka osmahneme na cibulce. Osolíme, opepříme a přidáme pokrájený tymián.
-
2
Alobal nastříháme na obdélníky cca 25 x 30 cm velké. Na fólii rozložíme maso a poklademe cibulí pokrájenou na kolečka. Pečlivě zabalíme a pečeme cca 1 hodinu ve středně vyhřáté troubě.
-
3
Podáváme posypané s teplým hráškem.