Pastýřský kebab

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 85 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 1000 g Skopové maso přední
  • 50 g Tuk
  • 350 g Rajčata
  • 500 g Brambory
  • 250 g Cibule perlová
  • 15 g Česnek
  • 10 g Kopr čerstvý
  • 1 kávová lžička Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 606 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 49 g
  • Sodík 316 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 141.3 mg
  • Draslík 1013.1 mg
  • Vláknina 5741.7 mg
  • Vitamín A 5741.7 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 19.1 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na rozehřátý tuk dáme maso nakrájené na kostky, cibuli, pokrájená rajčata, česnek a lžičku soli. Vše dobře promícháme a necháme přiklopené dusit.

  • 2

    Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky, přidáme k dusící se směsi, zalijeme vodou a přiklopené necháme vařit doměkka.

  • 3

    Podáváme posypané sekaným koprem.

Komentáře k receptu