Pastýřský kebab
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 606 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 49 g
- Sodík 316 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 141.3 mg
- Draslík 1013.1 mg
- Vláknina 5741.7 mg
- Vitamín A 5741.7 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.1 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na rozehřátý tuk dáme maso nakrájené na kostky, cibuli, pokrájená rajčata, česnek a lžičku soli. Vše dobře promícháme a necháme přiklopené dusit.
-
2
Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky, přidáme k dusící se směsi, zalijeme vodou a přiklopené necháme vařit doměkka.
-
3
Podáváme posypané sekaným koprem.