Brambory dušené ve vývaru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 386 kcal
- Sacharidy 32 g
- Tuky 25 g
- Sodík 556 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 32 g
- Cholesterol 24.3 mg
- Draslík 1132.6 mg
- Vláknina 12668 mg
- Vitamín A 12668 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 32.7 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory oloupeme, nakrájíme na silnější plátky, osolíme a promícháme s nasekanou petrželkou.
-
2
Kastrol silně vymažeme sádlem, vložíme plátky brambor a podlijeme hovězím vývarem. Pod pokličkou dusíme doměkka, brambory mají vsáknout všechen vývar.