Pstruzi se šťávou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 402 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 22 g
- Sodík 301 mg
- Bílkoviny 42 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 119.6 mg
- Draslík 788.8 mg
- Vláknina 1324.5 mg
- Vitamín A 1324.5 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.4 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou, jemně nasekanou cibuli zpěníme na pánvi na oleji, přidáme nasekaný česnek, několik lístků šalvěje a vše zalijeme vinným octem. Zvolna vaříme asi 30 minut.
-
2
Očištěné a omyté pstruhy osolíme a opečeme na másle.
-
3
Pstruhy upravíme na talíře a polijeme horkou zálivkou. Pokrm posypeme nasekanou petrželkou.