Kaviár z kapřích jiker
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 650 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 67 g
- Sodík 116 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 233.8 mg
- Draslík 172 mg
- Vláknina 577.4 mg
- Vitamín A 577.4 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 16.7 mg
- Vitamín E 10.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné kapří jikry osolíme a mícháme tak dlouho, až zbělají.
-
2
Potom postupně přiléváme olej a citronovou šťávu a vše umícháme dohladka.
-
3
Nakonec přimícháme oloupanou, jemně nasekanou cibuli, bílý pepř a dobře promícháme.