Kaviár z kapřích jiker

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Cibule
  • 250 g Kapří jikry
  • 50 ml Citronová šťáva
  • 250 ml Olej rostlinný
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř bílý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 650 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 67 g
  • Sodík 116 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 233.8 mg
  • Draslík 172 mg
  • Vláknina 577.4 mg
  • Vitamín A 577.4 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 16.7 mg
  • Vitamín E 10.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné kapří jikry osolíme a mícháme tak dlouho, až zbělají.

  • 2

    Potom postupně přiléváme olej a citronovou šťávu a vše umícháme dohladka.

  • 3

    Nakonec přimícháme oloupanou, jemně nasekanou cibuli, bílý pepř a dobře promícháme.

Komentáře k receptu