Francouzská bramborová polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 318 kcal
- Sacharidy 37 g
- Tuky 14 g
- Sodík 1348 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 37 g
- Cholesterol 202.6 mg
- Draslík 938.3 mg
- Vláknina 9787.8 mg
- Vitamín A 9787.8 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 30.6 mg
- Vitamín E 2.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vývar uvedeme do varu, přidáme nastrouhané brambory a na mírném ohni povaříme cca 10 min.
-
2
Poté přidáme jogurt s rozšlehaným vejcem.
-
3
Podle chuti přidáme sůl, pepř, majoránku a ozdobíme petželkou.