Roštěnec pečený po anglicku, studený, s chřestovou majonézou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 1 ks Salát hlávkový
  • 1 ks Hovězí roštěnka vys. peč.
  • 60 dkg Majonéza
  • 20 dkg Chřest sterilovaný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 5403 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 538 g
  • Sodík 3490 mg
  • Bílkoviny 151 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 550 mg
  • Draslík 428 mg
  • Vláknina 12160 mg
  • Vitamín A 12160 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 36.8 mg
  • Vitamín E 73.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 22 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Upečený, dobře vychladlý roštěnec nakrájíme na tenké plátky, v půli je přeložéme a věncovitě urovnáme na větší okrouhlou mísu. Střed mísy vyložíme lístečky hlávkového salátu, na které dáme majonézu s chřestem.

  • 2

    Příloha: Bílé pečivo

Komentáře k receptu