Bramborovo-okurkový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 292 kcal
- Sacharidy 53 g
- Tuky 7 g
- Sodík 10488 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 53 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1267.6 mg
- Vláknina 33810.8 mg
- Vitamín A 33810.8 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 39.3 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory uvaříme ve slupce a ještě teplé oloupeme. Nakrájíme na plátky. Oloupanou cibuli pokrájíme nadrobno a spaříme vařící vodou. Okurky nakrájíme na drobné kostičky, petrželku najemno.
-
2
V míse všechno smícháme, osolíme, opepříme, pokropíme olivovým olejem, zalijeme trochou láku (cca 6-7 lžic) a dobře promícháme.