Vanilkový tvarohový krém
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 282 kcal
- Sacharidy 42 g
- Tuky 6 g
- Sodík 152 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 33 g
- Cholesterol 19.7 mg
- Draslík 2.7 mg
- Vláknina 150 mg
- Vitamín A 150 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Podle návodu na sáčku uvaříme pudink. Hrnec postavíme do studené vody a pudink za občasného míchání vychladíme. Zpočátku je třeba míchat častěji, jinak se na pudinku vytvoří škraloup. Jakmile je pudink vlažný, vmícháme tvaroh a šlehačku. Metličkou nebo elektrickým šlehačem vyšleháme v lehký krém. Rozdělíme do skleněných pohárů či misek a ozdobíme ovocem.