Papriky plněné ředkvičkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 120 g Sýr Lučina - termizovaný
  • 10 ks Ředkvička
  • 2 ks Paprika červená
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 182 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 84 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 12 mg
  • Draslík 228.6 mg
  • Vláknina 3593.8 mg
  • Vitamín A 3593.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 55.8 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté ředkvičky nakrájíme na plátky a promícháme s lučinou a změklým máslem. Osolíme a mírně opepříme.

  • 2

    Očištěné papriky rozkrojíme na poloviny a naplníme připravenou směsí. Naplněné papriky nakrájíme na menší kousky a ozdobíme nasekanou petrželkou.

  • 3

    Podáváme jako studený předkrm.

Komentáře k receptu