Vývar s mlékem pro vaření ryb
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 540 kcal
- Sacharidy 118 g
- Tuky 10 g
- Sodík 856 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 107 g
- Cholesterol 25 mg
- Draslík 2053.5 mg
- Vláknina 87413 mg
- Vitamín A 87413 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 53.1 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 48.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do hrnce vlijeme 250 ml vody, přidáme mléko, sůl, dílek omytého citronu, bobkový list a rozdrcený celý pepř. Přivedeme k varu.
-
2
(Do vroucího vývaru poté vkládáme celé ryby a zvolna vaříme).