Rajčata s tuňákovou a rýžovou náplní

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 80 g Rýže dušená
  • 50 g Tuňák v oleji
  • 100 g Majonéza
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 4 ks Rajčata
  • 5 ks Ančovička - filety
  • 0.5 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 0.5 ks Mrkev kořen
  • 1 špetka Majoránka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 315 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 67 g
  • Sodík 309 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 36 mg
  • Draslík 454.5 mg
  • Vláknina 3468.9 mg
  • Vitamín A 3468.9 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 18.3 mg
  • Vitamín E 3.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytá rajčata rozpůlíme, vydlabeme a osolíme.

  • 2

    Vařenou rýži promícháme s nakrájeným tuňákem, pokrájenou paprikou a na nudličky rozkrájenou mrkví. Přimícháme majonézu a okořeníme majoránkou.

  • 3

    Směsí naplníme připravená rajčata, která nakonec ozdobíme ančovičkami.

Komentáře k receptu