Fazolkovo - broskvový salát s mandlemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 226 kcal
- Sacharidy 25 g
- Tuky 13 g
- Sodík 119 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 25 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 581.1 mg
- Vláknina 16308 mg
- Vitamín A 16308 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 40.2 mg
- Vitamín E 6.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Dáme vařit osolenou vodu do hrnce a krátce v něm povaříme fazolky.
-
2
V míse promícháme vychlazené fazolky, opláchnuté, vypeckované a na měsíčky nakrájené broskve, nahrubo nasekané mandle a nadrobno nasekanou hrstku čerstvé máty. Salát opepříme, osolíme mořskou solí, zalijeme citronovou šťávou s olejem a promícháme.
-
3
Před podáváním dáme salát vychladit do ledničky, aby se odležel.