Celerová kašička
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 297 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 20 g
- Sodík 166 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 52 mg
- Draslík 992.8 mg
- Vláknina 10268 mg
- Vitamín A 10268 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21.6 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 28.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nejdříve omyjeme brambory ve slupce a uvaříme je 25 minut. Oloupeme je a protlačíme je lisem na brambory.
-
2
Vezmeme 2 stonky celeru, očistíme je a nakrájíme na 1 cm silné plátky. Podusíme je na 1 lžíci tuku a 2 lžících vody doměkka asi 15 minut. K tomu přidáme ještě na 10 minut povařit maso pokrájené na kostičky. Lístky petrželky přidáme k masu a zelenině a prolisovaným bramborám. Vše ještě se zbylým tukem a trochou vody rozmixujeme na hladkou kaši.