Teplá čokoládová omáčka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 444 kcal
- Sacharidy 92 g
- Tuky 9 g
- Sodík 26 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 91 g
- Cholesterol 8.8 mg
- Draslík 90.1 mg
- Vláknina 2100 mg
- Vitamín A 2100 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 199.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V teflonové pánvi nebo rendlíku na středním plameni přivedeme k varu za stálého míchání první 4 přísady. Můžeme využít teploměru na cukr a vařit směs za občasného promíchání až dosáhne teploty 109 °C nebo až cukr tvoří nitky.
-
2
Pánev odstavíme z plotny, vmícháme máslo a trest.