Pečené makrely
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 324 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 27 g
- Sodík 194 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 90 mg
- Draslík 0 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 20.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vykuchané, očištěné a omyté makrely osušíme, osolíme a urovnáme do pekáče silně vymazaného částí másla.
-
2
Ryby posypeme nastrouhaným sýrem, poklademe zbylým máslem a upečeme ve středně vyhřáté troubě.
-
3
Podáváme s bramborovým salátem.