Šašlik z úhoře

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Úhoř říční
  • 10 ml Olej rostlinný
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Cibule
  • 2 ks Citrony
  • 3 ks Rajčata
  • 1 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 335 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 200 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 90 mg
  • Draslík 324 mg
  • Vláknina 7879.8 mg
  • Vitamín A 7879.8 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 66.1 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Úhoře stáhneme z kůže, nakrájíme na dílky a osolíme a opepříme. Střídavě napichujeme na jehly kousky úhoře, plátky omytého citronu, plátky očištěné papriky, cibule a omytých rajčat.

  • 2

    Špízy opepříme a opékáme v troubě pod grilem nebo na oleji v pánvi.

Komentáře k receptu