Haše z mletého masa s rajčaty

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Maso mleté - mix
  • 20 ml Olej rostlinný
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 3 ks Rajčata
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 0.5 ks Cibule
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 425 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 37 g
  • Sodík 242 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 122.7 mg
  • Draslík 376.1 mg
  • Vláknina 3898 mg
  • Vitamín A 3898 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 20.8 mg
  • Vitamín E 1.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji a za stálého míchání na ní osmahneme osolené mleté maso. Přidáme spařená, oloupaná a na malé kousky nakrájená rajčata. Chvíli podusíme a když šťáva vysmahne, vmícháme osolená vejce a necháme pokrm zhoustnout.

  • 2

    Před podáváním posypeme každou porci nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu