Vepřové kotlety na petrželce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 264 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 19 g
- Sodík 250 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 84 mg
- Draslík 377.2 mg
- Vláknina 402.3 mg
- Vitamín A 402.3 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.4 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kotlety omyjeme, maso částečně odřízneme od kosti, lehce naklepeme a po okrajích nařízneme. Každou kotletu mírně opepříme.
-
2
Na rozehřáté máslo vsypeme nasekanou petrželku, vložíme připravené kotlety a zprudka je opečeme po obou stranách. Hotový pokrm osolíme a přelijeme výpekem.