Kapr na kaparech
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 545 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 39 g
- Sodík 968 mg
- Bílkoviny 45 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 165 mg
- Draslík 846.9 mg
- Vláknina 1500.3 mg
- Vitamín A 1500.3 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.4 mg
- Vitamín E 4.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné a omyté porce kapra osušíme, opepříme a osolíme. Maso opečeme po obou stranách na pánvi s horkým olejem, vyjmeme a upravíme na nahřáté talíře.
-
2
Do výpeku přidáme kapary a krátce je osmahneme. Nalijeme na porce kapra a pokapeme citronovou šťávou.