Kapr na kaparech

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1000 g Kapr obecný
  • 100 ml Olej rostlinný
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 4 polévková lžíce Kapary sterilované
  • 2 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 545 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 39 g
  • Sodík 968 mg
  • Bílkoviny 45 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 165 mg
  • Draslík 846.9 mg
  • Vláknina 1500.3 mg
  • Vitamín A 1500.3 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.4 mg
  • Vitamín E 4.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné a omyté porce kapra osušíme, opepříme a osolíme. Maso opečeme po obou stranách na pánvi s horkým olejem, vyjmeme a upravíme na nahřáté talíře.

  • 2

    Do výpeku přidáme kapary a krátce je osmahneme. Nalijeme na porce kapra a pokapeme citronovou šťávou.

Komentáře k receptu