Vepřový bůček s fazolkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 765 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 74 g
- Sodík 244 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 90 mg
- Draslík 487.3 mg
- Vláknina 6425.8 mg
- Vitamín A 6425.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.5 mg
- Vitamín E 1.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytý bůček nakrájíme na kousky, osolíme a mírně opepříme. Podlijeme trochou horké vody a pečeme.
-
2
Krátce před dopečením přidáme k masu oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme ji. Potom přidáme částečně rozmražené fazolky, podlijeme a dusíme doměkka.
-
3
Nakonec pokrm podle chuti přisolíme a posypeme nasekanou petrželkou.