Omeleta z tuňáka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 252 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 126 g
- Sodík 282 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 255.5 mg
- Draslík 291.2 mg
- Vláknina 6130 mg
- Vitamín A 6130 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Tuňáka vyjmeme z konzervy a nadrobno pokrájíme. Teflonovou pánev potřeme máslem, přidáme tuňáka, hrášek a očištěnou, nadrobno rozkrájenou zeleninu.
-
2
Vše zalijeme rozšlehanými vejci, mírně osolíme a po obou stranách opečeme.
-
3
Podáváme s krajíčkem celozrnného chleba nebo s čerstvou zeleninou.