Omeleta z tuňáka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 40 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
  • 2 g Máslo čerstvé
  • 100 g Mrkev kořen
  • 100 g Pórek
  • 100 g Tuňák v oleji
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 252 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 126 g
  • Sodík 282 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 255.5 mg
  • Draslík 291.2 mg
  • Vláknina 6130 mg
  • Vitamín A 6130 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Tuňáka vyjmeme z konzervy a nadrobno pokrájíme. Teflonovou pánev potřeme máslem, přidáme tuňáka, hrášek a očištěnou, nadrobno rozkrájenou zeleninu.

  • 2

    Vše zalijeme rozšlehanými vejci, mírně osolíme a po obou stranách opečeme.

  • 3

    Podáváme s krajíčkem celozrnného chleba nebo s čerstvou zeleninou.

Komentáře k receptu