Filé po pekařsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 242 kcal
- Sacharidy 22 g
- Tuky 4 g
- Sodík 632 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 22 g
- Cholesterol 64.8 mg
- Draslík 519.7 mg
- Vláknina 5336 mg
- Vitamín A 5336 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné žampiony nakrájíme na plátky a podusíme na polovině másla. Přidáme na plátky pokrájené vařené brambory, osolíme a opepříme, vložíme do zapékací mísy.
-
2
Omyté a osušené porce filé osolíme a upečeme na zbylém másle. Filé položíme na žampiony s bramborami, vše pokropíme výpekem a posypeme nasekanou petrželkou.
-
3
Pokrm silně nahřejeme v horké troubě.
-
4
Podáváme se zeleninovým salátem.