Játrová pečeně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 264 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 11 g
- Sodík 346 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 502.3 mg
- Draslík 439.6 mg
- Vláknina 1647.9 mg
- Vitamín A 1647.9 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.4 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na polovině oleje. Přidáme očištěná, umletá játra, rýži, vejce, sůl, pepř a citronovou kůru.
-
2
Ze směsi vytvarujeme šišku a upečeme ji ve středně vyhřáté troubě.
-
3
Podáváme s hlávkovým salátem.