Játrová pečeně

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 65 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 60 g Cibule
  • 200 g Játra hovězí
  • 40 g Rýže dušená
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Citronová kůra
  • 0.47 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 264 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 346 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 502.3 mg
  • Draslík 439.6 mg
  • Vláknina 1647.9 mg
  • Vitamín A 1647.9 mg
  • Vitamín B6 1.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.4 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na polovině oleje. Přidáme očištěná, umletá játra, rýži, vejce, sůl, pepř a citronovou kůru.

  • 2

    Ze směsi vytvarujeme šišku a upečeme ji ve středně vyhřáté troubě.

  • 3

    Podáváme s hlávkovým salátem.

Komentáře k receptu