Řecký hovězí guláš

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Cibule
  • 200 g Rajčata
  • 200 g Hovězí maso zadní
  • 200 g Fazolové lusky zelené
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1.23 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 231 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 452 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 58 mg
  • Draslík 532.8 mg
  • Vláknina 9874 mg
  • Vitamín A 9874 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 29 mg
  • Vitamín E 1.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na kousky a osolíme.

  • 2

    Na oleji zpěníme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, přisypeme papriku a vložíme maso. Krátce osmahneme, přidáme omytá, prolisovaná rajčata, vše zvolna dusíme.

  • 3

    K téměř měkkému masu přidáme omyté a očištěné fazolky a dusíme do měkka.

  • 4

    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře k receptu