Bramborový salát s vejci a sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 344 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 30 g
- Sodík 475 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 201.5 mg
- Draslík 192.8 mg
- Vláknina 2552.5 mg
- Vitamín A 2552.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.2 mg
- Vitamín E 3.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory uvařené ve slupce oloupeme a nakrájíme na kostičky. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a pokrájíme na plátky. Sýr, okurky a oloupanou cibuli rozkrájíme na tenké plátky.
-
2
Vše spojíme majonézou, kterou jsme ochutili hořčicí a nasekanou petrželkou.
-
3
Nakonec salát podle chuti osolíme.