Rýže s hrozinkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 299 kcal
- Sacharidy 26 g
- Tuky 10 g
- Sodík 350 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 25 g
- Cholesterol 6 mg
- Draslík 171.8 mg
- Vláknina 3842 mg
- Vitamín A 3842 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.3 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vývar přivedeme k varu, přidáme do něj hrozinky, kari koření, máslo a předvařenou rýži.
-
2
Zakryjeme, odstavíme z ohně a necháme asi 5 minut stát. Pak přidáme nahrubo nasekané buráky, promícháme a ihned podáváme.
-
3
Rýže je vhodná jako příloha k masům.