Vanilkový krém s jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 226 kcal
- Sacharidy 42 g
- Tuky 5 g
- Sodík 76 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 36 g
- Cholesterol 105.1 mg
- Draslík 144 mg
- Vláknina 4862.5 mg
- Vitamín A 4862.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.8 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Téměř všechno mléko s cukrem přivedeme k varu. Přidáme pudinkový prášek a žloutek rozmíchaný ve zbylém mléce a za stálého míchání necháme zhoustnout.
-
2
Do vychladlého krému vmícháme oloupaná, nahrubo nastrouhaná jablka. Ihned podáváme.