Salát z kysaného zelí s ovocem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 183 kcal
- Sacharidy 45 g
- Tuky 0 g
- Sodík 30 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 45 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 516.6 mg
- Vláknina 7302 mg
- Vitamín A 7302 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 64 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kysané zelí překrájíme, hroznové víno omyjeme, rozpůlíme a zbavíme zrnek. Ananas oloupeme a nakrájíme na kostičky. Omytá, neoloupaná jablka nakrájíme na malé kousky.
-
2
Všechny připravené suroviny vložíme do mísy, promícháme a zalijeme vínem. Podle chuti osladíme.
-
3
Salát před podáváním necháme rozležet.