Salát z kysaného zelí s ovocem

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Ananas
  • 250 g Hroznové víno
  • 250 g Jablka
  • 400 g Zelí kysané
  • 8 polévková lžíce Víno bílé
  • 2 polévková lžíce Cukr krupice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 183 kcal
  • Sacharidy 45 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 30 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 45 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 516.6 mg
  • Vláknina 7302 mg
  • Vitamín A 7302 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 64 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kysané zelí překrájíme, hroznové víno omyjeme, rozpůlíme a zbavíme zrnek. Ananas oloupeme a nakrájíme na kostičky. Omytá, neoloupaná jablka nakrájíme na malé kousky.

  • 2

    Všechny připravené suroviny vložíme do mísy, promícháme a zalijeme vínem. Podle chuti osladíme.

  • 3

    Salát před podáváním necháme rozležet.

Komentáře k receptu