Mrkvová nádivka s jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 799 kcal
- Sacharidy 186 g
- Tuky 1382 g
- Sodík 10 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 142 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1010.6 mg
- Vláknina 68636 mg
- Vitamín A 68636 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 41.1 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 10.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupaná jablka nahrubo nastrouháme, oloupanou mrkev nastrouháme najemno.
-
2
Jablka s mrkví krátce podusíme a přidáme marmeládu, rozinky a citronovou kůru. Vše dobře promícháme.
-
3
Nádivku používáme při přípravě buchet nebo koláčů.