Steak ze svíčkové en papillote
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 427 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 9 g
- Sodík 3108 mg
- Bílkoviny 64 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 144.7 mg
- Draslík 1070.6 mg
- Vláknina 743.8 mg
- Vitamín A 743.8 mg
- Vitamín B6 1.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.5 mg
- Vitamín E 3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Čtyři kusy alobalu pomažeme máslem, na každý dáme jeden steak, opepříme a potřeme nasekanými sardelkami s kapary. Alobal uzavřeme.
-
2
Troubu předehřejeme na 225 °C, vložíme balíčky s masem a pečeme asi 10 minut, pak alobal otevřeme a maso osolíme.
-
3
Hotové maso dáme na talíře a ihned podáváme.