Suchý čevab

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Cibule
  • 400 g Hovězí maso zadní
  • 350 g Vepřová kýta
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 4 ks Paprika zelená
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 0.02 polévková lžíce Sádlo škvařené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 379 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 18 g
  • Sodík 300 mg
  • Bílkoviny 40 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 116.7 mg
  • Draslík 599.1 mg
  • Vláknina 6669.8 mg
  • Vitamín A 6669.8 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 66 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou cibuli a očištěné papriky nadrobno nakrájíme a promícháme.

  • 2

    Omyté hovězí a vepřové maso nakrájíme na kousky, vmícháme do cibule, osolíme a opepříme. Necháme 1-2 hodiny stát.

  • 3

    Maso vyjmeme, očistíme od cibule a paprik a opékáme na sádle. Poté k měkkému masu přidáme cibuli s paprikami a za stálého míchání zvolna opékáme dozlatova.

  • 4

    Podáváme se zeleninovým salátem.

Komentáře k receptu