Suchý čevab
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 379 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 18 g
- Sodík 300 mg
- Bílkoviny 40 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 116.7 mg
- Draslík 599.1 mg
- Vláknina 6669.8 mg
- Vitamín A 6669.8 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 66 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou cibuli a očištěné papriky nadrobno nakrájíme a promícháme.
-
2
Omyté hovězí a vepřové maso nakrájíme na kousky, vmícháme do cibule, osolíme a opepříme. Necháme 1-2 hodiny stát.
-
3
Maso vyjmeme, očistíme od cibule a paprik a opékáme na sádle. Poté k měkkému masu přidáme cibuli s paprikami a za stálého míchání zvolna opékáme dozlatova.
-
4
Podáváme se zeleninovým salátem.