Podvarak z kysaného zelí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Sádlo škvařené
  • 1500 g Zelí kysané
  • 2 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 0.25 l Vývar z hovězích kostí
  • 1 dl Rýže loupaná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 449 kcal
  • Sacharidy 46 g
  • Tuky 27 g
  • Sodík 259 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 46 g
  • Cholesterol 27.4 mg
  • Draslík 1083.1 mg
  • Vláknina 17427.2 mg
  • Vitamín A 17427.2 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 144.4 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle. Přidáme kysané zelí, promícháme a dusíme doměkka. Podle potřeby podléváme vývarem.

  • 2

    K měkkému zelí přidáme mletou papriku, pepř a propláchnutou rýži. Vše dodusíme doměkka.

  • 3

    V pokrmu nesmí zůstat žádná tekutina a musí lehce zezlátnout.

Komentáře k receptu