Podvarak z kysaného zelí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 449 kcal
- Sacharidy 46 g
- Tuky 27 g
- Sodík 259 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 46 g
- Cholesterol 27.4 mg
- Draslík 1083.1 mg
- Vláknina 17427.2 mg
- Vitamín A 17427.2 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 144.4 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle. Přidáme kysané zelí, promícháme a dusíme doměkka. Podle potřeby podléváme vývarem.
-
2
K měkkému zelí přidáme mletou papriku, pepř a propláchnutou rýži. Vše dodusíme doměkka.
-
3
V pokrmu nesmí zůstat žádná tekutina a musí lehce zezlátnout.