Jablečná rozvárka s jáhlami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 175 kcal
- Sacharidy 45 g
- Tuky 1 g
- Sodík 66 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 45 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 279.7 mg
- Vláknina 10520.5 mg
- Vitamín A 10520.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.6 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytá jablka oloupeme, nakrájíme na dílky a chvíli podusíme ve vodě.
-
2
K částečně měkkým jablkům přidáme propláchnuté a spařené jáhly. Mírně osolíme, přidáme hřebíček a uvaříme doměkka.
-
3
Při podávání dezert pocukrujeme.