Zuppa pavese

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 4 ks Vejce slepičí
  • 4 plátek Chléb toastový
  • 1 l Hovězí vývar základní
  • 0.35 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 4 polévková lžíce Sýr Parmezán
  • 1 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 312 kcal
  • Sacharidy 25 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 1178 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 25 g
  • Cholesterol 255.6 mg
  • Draslík 338 mg
  • Vláknina 3760 mg
  • Vitamín A 3760 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.1 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vývar přivedeme k varu. Toustový chléb opečeme do zlatova na másle.

  • 2

    Olej zahřejeme a upečeme na něm volská oka.

  • 3

    Na každý talíř položíme krajíček chleba s volským okem. Posypeme nastrouhaným sýrem a opatrně zalijeme vývarem.

Komentáře k receptu