Zuppa pavese
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 312 kcal
- Sacharidy 25 g
- Tuky 14 g
- Sodík 1178 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 25 g
- Cholesterol 255.6 mg
- Draslík 338 mg
- Vláknina 3760 mg
- Vitamín A 3760 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.1 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vývar přivedeme k varu. Toustový chléb opečeme do zlatova na másle.
-
2
Olej zahřejeme a upečeme na něm volská oka.
-
3
Na každý talíř položíme krajíček chleba s volským okem. Posypeme nastrouhaným sýrem a opatrně zalijeme vývarem.