Hovězí polévka s rozšlehaným vejcem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 73 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 3 g
- Sodík 760 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 122.7 mg
- Draslík 215.4 mg
- Vláknina 199.2 mg
- Vitamín A 199.2 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.7 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vejce rozšleháme s vodou, přidáme špetku muškátového oříšku a špetku soli.
-
2
Vývar přivedeme k varu a za stálého míchání metlou do něj pomalu vlijeme rozšlehaná vejce.
-
3
Dobře povaříme, nalijeme do talířů a bohatě posypeme nasekanou petrželkou.