Broskve pod sněhem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 180 kcal
- Sacharidy 26 g
- Tuky 8 g
- Sodík 33 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 26 g
- Cholesterol 6 mg
- Draslík 374.8 mg
- Vláknina 5400 mg
- Vitamín A 5400 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.9 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté a osušené broskve rozpůlíme, vypeckujeme, urovnáme do máslem vymazané zapékací misky. Vložíme na 3 minuty pod rozehřátý gril v troubě.
-
2
Z bílků ušleháme pevný sníh, zlehka do něj vmícháme cukr a plátky mandlí. Sněhovou hmotu naneseme na půlky broskví a znovu vložíme pod gril na 2 - 3 minuty.