Králičí maso s tvarohovou zálivkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 626 kcal
- Sacharidy 50 g
- Tuky 367 g
- Sodík 75 mg
- Bílkoviny 59 g
- Uhlovodany 35 g
- Cholesterol 98.7 mg
- Draslík 1794 mg
- Vláknina 23030 mg
- Vitamín A 23030 mg
- Vitamín B6 1.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 314.4 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 21.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné a omyté králičí maso naporcujeme, opečeme na másle. Přidáme omytou, na růžičky rozebranou kapustu a oloupanou, na kousky nakrájenou mrkev, podlijeme trochou vody, dusíme do měkka.
-
2
Tvaroh promícháme s oloupanou, jemně nasekanou cibulí a pažitkou, podle potřeby mírně zředíme vodou, aby vznikla hladká omáčka.
-
3
Omáčkou přelijeme porce králíka a zeleninu.