Králičí maso s tvarohovou zálivkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 300 g Králičí maso
  • 200 g Tvaroh jemný
  • 2 kávová lžička Máslo čerstvé
  • 2 ks Cibule
  • 2 ks Mrkev kořen
  • 0.5 ks Kapusta hlávková
  • 1 hrnek Voda pitná
  • 2 polévková lžíce Pažitka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 626 kcal
  • Sacharidy 50 g
  • Tuky 367 g
  • Sodík 75 mg
  • Bílkoviny 59 g
  • Uhlovodany 35 g
  • Cholesterol 98.7 mg
  • Draslík 1794 mg
  • Vláknina 23030 mg
  • Vitamín A 23030 mg
  • Vitamín B6 1.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 314.4 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 21.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné a omyté králičí maso naporcujeme, opečeme na másle. Přidáme omytou, na růžičky rozebranou kapustu a oloupanou, na kousky nakrájenou mrkev, podlijeme trochou vody, dusíme do měkka.

  • 2

    Tvaroh promícháme s oloupanou, jemně nasekanou cibulí a pažitkou, podle potřeby mírně zředíme vodou, aby vznikla hladká omáčka.

  • 3

    Omáčkou přelijeme porce králíka a zeleninu.

Komentáře k receptu